Tiger nails

Gisteren liet ik jullie al zien dat ik een idee had hoe ik mijn nagels wou doen. Speciaal daarvoor ging ik naar de Kruidvat toe om oranje nagellak te halen. Ik poste ook een webcam foto van mijn nagels, maar die zagen er niet wauw uit, aangezien het webcam kwaliteit is. Zoals belooft, foto's van mijn tiger nails.

Het matcht mijn ring, hihi. Ik kreeg er al veel complimenten over, en vragen als: Heb je dat zelf gedaan? Zijn het nepnagels? Enz. enz.
Het was helemaal niet moeilijk om dit te maken, juist heel erg leuk. Als eerst had ik mijn nagels wit gelakt, één laagje. Dan pak je een sponsje en dip je het in oranje nagellak en dep je dat op je nagels. Bij je tips moet het er donkerder uitzien dan bij je nagelriemen. Als een-na-laatste stap maak je strepen met een stiper. Je laat dit heel goed drogen, aangezien de zwarte strepen er bij mij wat dikker waren duurde het ook langer voordat het opgedroogd was. Als alles goed opgedroogt is doe je er een topcoat overheen, en klaar zijn je tiger nails! Hihi.

1 comment