Guhl vochtbalans

Vandaag een review over Guhl. Ik heb ze al meer dan 3 weken getest en ik moet heel eerlijk bekennen dat ze alle drie fijn zijn. Tenminste, ik hoor mijn haarextensions niet klagen. Ze zijn zacht en ruiken heerlijk wanneer ik ze in mijn haar heb geclipt.

Links moisture spray, conditioner en shampoo.
Op de achterkant van de spray staat dat je moet schudden voor gebruik. Links zie je hoe het eruit ziet als je niet schudt is en rechts zie je hoe het eruit ziet als je dat wel hebt gedaan. Zoals je ziet zit er een soort van olieachtige substantie in. Als  je schudt mengt alles goed met elkaar. De spray zelf spuit als een mist, wat makkelijk verdeelt kan worden.
             
Hier zie je de substanties van de producten zelf. Zoals je ziet laat de spray een glanslaag achter op je huid en hetzelfde geldt voor je haar. Ik heb de producten ook in mijn haar gebruikt, maar om eerlijk te zijn heb ik zelf krullend tot kroes haar en mijn extensions zijn normaal tot slag haar. Mijn extensions was ik wel 4x per week dus die hebben dit wel hard nodig.

Zou ik de producten zelf kopen?
Ja! Vooral voor mijn haar extensions. Je hebt vaak bij Kruidvat acties als 2+2 gratis. Ik vind vooral de moisture spray heel fijn werken.


Dit review bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen. Dit heeft geen enkel invloed op mijn mening over de producten zelf.
                                                                                    


No comments