All black

Vandaag mijn outfit met mijn nieuwe boots. I love them! Ik ben er zo blij mee dat ik ze wel de hele winter door zal dragen. Alleen jammer genoeg dat veel mensen nu zulke schoenen dragen, al ben ik er geen een tegen gekomen in mijn buurt. Houden zo! Haha.

Vandaag regende het best wel vaak, dus het was even afwachten wanneer het droog zou worden zodat ik buiten foto's kon maken.
-♥♥-

Today an outfit with my new boots. I love them! I'm so happy that I will wear them the whole winter. Pity that many people have the same shoes.Well I didn't see someone with the same shoes in my neighborhood. Keep it up! Haha.

Today it rained quite often. So it was uncertain when it would be dry so I could make some pictures outside.

Biker boots - ebay.co.uk - broek new york fashion - peplum top eBay - rocco bag  eBay - jack h&m - ring eBay
- Posted from my Iphone ♥

No comments