INSTAGRAM PICTURES

1. Een geur zakje van niveau, kon je zo bij de Kruidvat meenemen. Ik heb er twee meegenomen, eentje voor mij en een voor mijn moeder./ a bag that smells nice, don't know how to call it, haha. It was free at the Kruidvat, I took one for me and one for my mother.
2. Ik zat in een summer/spring mood, dus vandaar een bloemenkrans op mijn hoofd./ I was in a spring/summer mood, so I put some flowers on my head.
3. Ik kocht een mooi schilderij van Audrey bij de Action. / I bought this gallery from the Action.
4. Nog een foto van mijn bloementjes. / Another shot of my flower power.
5. Een detail foto van mijn outfit. / A detail picture of my outfit.
6. Ik kocht een bak ijs voor mezelf, aangezien het mijn cheatday was. / I bought myself an icecream on my cheatday.
7. Bij de Ikea wat voedsel gekocht. /  Bought some food at the Ikea.
8. Bij de Kruidvat zag ik deze schatje liggen! Ik moest het gewoon kopen, dus dat deed ik. En gelukkig was die in de sale ook nog. / I saw this beauty at the Kruidvat, I wanted it so badly, so I bought it. And on the other side, it was on sale!
9. Dit is wat ik na mijn workout eet /  Food what I eat after my workout.
-♥♥-

2 comments

 1. Mooie ketting, helemaal leuk dat die afgeprijsd was! Vind dat Kruidvat altijd wel leuke sieraden heeft.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja! De sieraden worden alleen maar leuker en leuker bij Kruidvat.

   X

   Delete