MY FOOD DIARY

Ik zeg dit al wel vaker, maar sinds kort ben ik begonnen met fitnissen. Dit bevalt mij zeker wel. In het begin dacht ik dat het een probleem zou zijn, vooral omdat je er ook nog eens gezond bij moet eten anders heeft het geen effect. Nou zoals jullie al wel kunnen zien doe ik dat zeker :) 
I tell you guys often that I workout, I love to workout. I can't believe that I almost lived for ten years on junkfood, haha. Well that's the past, from now on I eat clean and workout everyday. Here's my food diary of the past month.
-♥♥-

4 comments

 1. aw loving all this food! seems healthy! great photography too :)

  xx
  ellie
  http://chasingculprit.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. wow prachtige foto's! dacht dat die online geplukt gingen zijn ^^ super leuk!

  XOX
  F.advice

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha nee! Heb ik allemaal gemaakt. Hihi

   Delete