CROSS TOP

Hello sweeties! Here's my look for today. It was a lovely day today. I asked my brother to find a location with me to shoot some outfit pictures for me. It's so nice of him to take my pictures everyday.  For me it's not the time to wear shorts and dresses/skirts. I saw some girls wearing that, but I think it's a little bit to early for that, haha.
-
Halloo lieverds! Hier is mijn look voor vandaag. Het was alweer geweldig weer vandaag. Ik vroeg aan mijn broertje of hij een locatie met mij wou gaan zoeken om foto's te gaan maken. Ik vind het echt heel lief van hem dat hij me hiermee steunt en elke dag meegaat. Ik zag vandaag meisjes met korte broekjes/jurkjes rondlopen, maar zelf vind ik het een beetje te koud hiervoor. Open schoenen en geen jas aan vind ik prima, haha.
-♥♥-

3 comments

 1. Lovely look<3
  Maybe you want to follow each other? Let me know:)

  ReplyDelete
 2. Hi Hermina! I love your blog, following instantly! <3 (GFC + BL)
  Your outfits are so good, I would wear them as well. This one is great as well, I like this cross sweater.
  Oh, and we're neighbours, I'm living in Germany (;
  Have a nice friday and a super weekend!

  ReplyDelete
 3. Love the heels! x

  ReplyDelete