H&M SALE SHOPLOG

Sorry van mijn crappy post, maar wij hebben nog steeds geen internet thanks to KPN. Maar dat maakt niet uit gelukkig heb ik nog een mobiel met fijn 11gb internet per maand erop, haha. Ik kreeg een mailtje van H&M dat er sale was, nou daar moest ik bij aanwezig zijn! Ik heb een paar leuke dingetjes gekocht.
-
Sorry about my crappy post, but we still don't have internet thanksto KPN, Hoerayy! But that doesn't count anyway. I still have my mobile phone with 11GB internet on it, haha. I received an email from H&M this morning. There's some online sale going one, well I need to be there, haha. So I bought some nice stuffs for spring.
-♥♥-

3 comments

  1. Verliefd op die schoenen! stiekem wil ik die ook graag bestellen!
    Liefs

    ReplyDelete
  2. De eerste top is heel leuk! En de heels zijn ook echt praaachtig! :) X

    www.fashion-attacks.com

    ReplyDelete