NEW IN | LEOPARD PEPLUM TOP

I love peplum tops! I can't imagine my closet without any peplum. I bought this top online from the H&M. I'm not a big fan of animal prints. If you don't combine it good, it will look to cheap on you.
-
Ik hou van peplum topjes, ik kan me geen kleding kast zonder voorstellen. Ik kocht deze top online op de site van H&M. Zelf ben ik niet zo'n fan van dierenprints mits je het goed combineert. Anders ziet het er al snel heel goedkoop uit.
-♥♥-

TOP H&M

9 comments

 1. Hey,

  Kan je een link van de h&m site geven? Want ik vind die top nergens in de online shop. Hij is echt leuk!

  xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallo,

   Klopt, ik heb het in de sale gekocht. Het duurde ook even voordat ze het in mijn maat hadden.

   xx

   Delete
 2. Hee meid! Thanks voor je lieve comment:) Wat een leuke blog heb je, en wauw wat heb jij prachtig haar! Ik volg je blog nu met GFC:) Ohja ik heb even gekeken maar ik kon mezef niet vinden op de FB van de modepolitie, geen idee of ik erop sta;)
  xx
  Discover my Stylish Confessions♥

  ReplyDelete
 3. Leuk! & ik hou van je nieuwe header! :-)
  Sorry dat ik bijna nooit meer reageer, maar ik lees wel alles :-) Ik zit met examens enzo en daarom reageer ik bijna niet, dat kost toch best wel veel tijd, maar ik wilde je toch even laten weten dat ik wel nog alles lees!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh! Wat lief dankje! Haha nee joh, je hoeft je er niet voor te verontschuldigen. Ben al blij dat er mensen mijn blog lezen. Heel veeeeeel succes met je examens!! Xx

   Delete
 4. Love the top! Staat je leuk :)

  ReplyDelete
 5. Wat was de nieuwprijs van de top niet in de sale, weet je dat toevallig? x

  ReplyDelete