NEW IN | SATIN TOP

Sometimes you like something so badly that you buy the same thing in another color. That's what happened to me. I bought this silk top from H&M. As you can see I'm wearing my gym legging. I was in a rush when I took these pictures. Well I'm going to blow dry my pants and wait until the rain stops to shoot some outfit pictures outside.. I know, I know. Life is not about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain. But I don't think my camera would like that, haha.
-
Soms dan vind ik iets zo leuk dat ik er gewoon twee stuks van moet kopen. Tenminste dat gebeurde bij mij toen ik dit topje zag. Het is een peplum top, wat niet tot zijn recht komt op de foto's. Ik vond het eerst op een pyjama lijken, maar dat komt vanwege het satijnen stof. Je ziet mijn mooie logo van mijn sportlegging erdoorheen schijnen, Ik heb deze foto's snel gemaakt voordat ik ging sporten. Na het sporten zouden ze denk ik niet zo uitzien, haha. Nou, ik ga even mijn broek föhnen en wachten totdat het stopt met regenen om vervolgens foto's buiten te gaan maken.
-♥♥-

2 comments

  1. Cute peplum. I'm following you. Kisses!

    galerafashion.blogspot.com.br

    ReplyDelete