THE NEW ICONS

OH MY! Finally I bought this top. I've been searching everywhere to find this top. Well.. It was really stupid of me to not buy it when I first saw it. I saw more than twenty of this shirt. And when I saw some cute outfit pictures with it I was a little bit sad that I didn't bought it. I was so lucky there was only one left in size XS! And a dirty one, haha. The collar was full of foundation, but that's oké.I can wash it out :-)
-
OH MY! Eindelijk heb ik em! Ik zag deze top bij de H&M, maar had niet verwacht dat ik het leuk zou vinden Ik dacht bij mezelf zulke simpele topjes heb ik zelf ook thuis liggen. Ik twijfel altijd en toen bedacht ik me ineens en wou ik het toch heel graag hebben, ik heb me overal rot zitten zoeken. Ik heb hem eindelijk! Dit was de laatste in maat XS! En eentje dat helemaal onder de foundation zat, maar dat maakt niet uit.:-)
-♥♥-

1 comment