OUTFIT | NEW HEELS

The sun is shinning, yeah! I received my heels from the H&M. I love them so much! They are so comfortable, the only negative thing about it is that they are a little bit to wide on the ankle for me :( But my mom has a solution for it. I really can't wait until I get my eBay order, so I could combine all my new clothes with these heels. The thing is, I wanted them so badly. They were in stock, but once I made a decision and wanted to buy them, they were sold out :( But hey! I've got them now. I will make some detail pictures of it later.
-
De zon schijnt! Eindelijk!. Ik kreeg laatst mijn pumps binnen die ik online op de site van de H&M had besteld. Ik ben meteen verliefd geworden op mijn nieuwe schoenen, ze lopen zo fijn! Enig nadeel is dat ze wat losjes zitten om mijn enkel, maar mijn moeder heeft daar al een oplossing voor. Nu alleen nog wachten op mijn eBay bestelling. Ik kan niet wachten om ze met andere items te combineren! Het zit eigenlijk zo, ik ben echt zo'n persoon dat wanneer ik iets zie denk ik: 'nah, vind ik niet leuk'. En een paar dagen later wil ik ze zo graag, maar dan zijn ze uitverkocht, haha.
-♥♥-
 POSE - FACEBOOK - LOOKBOOK - BLOGLOVIN - INSTAGRAM
TOP H&M / PANTS NEW YORK FASHION / BAG H&M / HEELS H&M

3 comments