OUTFIT | ALL BLACK EVERYTHING

Here's my outfit from yesterday. I thought it would be a rainy day, so that's the reason why I wore my woollen peplumtop, but the weather turned out great. I'm lucky that it wasn't too warm at all. We found a beautiful location to take some outfit pictures. There was a goose that didn't want to leave, haha. I'm not going to lie, but I was really scared that something wouldpop out of the water, haha.
-
Hier is mijn outfit van gisteren. Ik dacht dat het zou regenen - Thanks Iphone app- . Vandaar dat ik mijn wollen peplum top droeg, maar gelukkig werd het niet zo warm, aangezien dat niet fijn zou zijn om rond te lopen met een wollen top ;-) We vonden een hele mooie locatie om foto's te maken, er zat wel een gans dat maar niet weg wou gaan, haha. En ik geef toe, ik was een beetje bang dat er iets uit het water zou springen.

-♥♥-


TOP EBAY / NECKLACE EBAY / PANTS NEW YORK FASHION / HEELS H&M

4 comments

 1. Pretty girl and lovely outfit.

  ReplyDelete
 2. Staat je goed! Je bent een knap meisje and I am loving the heels! ik ga je volgen XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Josie ;-) jaa mee too! Kan niet wachten totdat ik ze in meerdere kleuren heb. xx

   Delete