OUTFIT | BLUE & RED

My outfit for today. I received this blue Zara-look-a-like blouse. I think I'm going to buy this one in other colors. I really like the design and the details of it. This blouse has some stud details on the shoulder. I thought putting a blazer on it would make it look more casual. I really hope that the weather is going to be better than this because I can put my shoes away for this week.. It's going to rain.
-
Hier is mijn outfit voor vandaag. Ik kreeg laatst deze Zara-look-a-like blouse binnen. Ik denk dat ik ze in verschillende kleuren ga halen. Ik hou van de vorm en details ervan. Je ziet kleine goude studs op de schouders, ik combineerde het met een rode blazer om het een beetje meer casual te maken. Ik hoop zo dat de zon ooit nog gaat schijnen, want op dit moment kunnen deze schoenen weer de kast in..
-♥♥-

BLAZER H&M / TOP EBAY / NECKLACE EBAY / PANTS PRIMARK / HEELS H&M

7 comments

 1. Hele mooie outfit, dat blauwe topje staat prachtig bij die blazer!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. very chic! Do check out my blog for an ASOS GIVEAWAY :) DONT WANNA MISS IT!

  http://aleejustsaid.blogspot.com

  xoxo, Alee

  ReplyDelete
 3. Live ur hair!! Heb jij hairextensions?? X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yess! Sinds een tijdje, aangezien ik mijn haar verpest had, haha. xx

   Delete
  2. Staat je heel mooi! Ik heb mn haar ook verpest(lang leve verven!!) Laat jij matten zetten of clip ins of echt het erin laten branden, zoja waar?

   x

   Delete
  3. Haha, ja ik verf het ook al heel lang, maar het moest er echt af! Ik heb gewoon clip-ins, heel goedkoop op eBay gekocht. Volgens mij is het niet eens kwalitatief goed haar (of niet eens echt) maar ach over een paar maandjes gooi ik ze weg :) En niemand heeft nog gemerkt dat ze nep zijn, haha. xx

   Delete