OUTFIT | CHIFFON SKIRT

I'm enjoying my cup of ice-cream and took some outfit pictures from today. The weather is getting better, well at least the past two days. I'm Finally getting my tan back! Yay for the sun. I think my sun tanning oil is working. Maybe I will do a review about it. Well have a great day guys! I'm going to take some pictures of the stuff that I received.
Ik zit hier van mijn ijsje te genieten, nadat ik foto's van mijn outfit had gemaakt. De outfit die jullie hier zien is van gisteren. Het weer word ook super! Althans op uitzondering van vandaag. Na twee keer buiten liggen bakken heb ik mijn kleurtje terug! Ik weet niet of het door mijn nieuwe zonneolie komt. Misschien schrijf ik daar wel een review over. Ik ga nu foto's maken van mijn aankopen.
-♥♥-
JACKET H&M / TOP EBAY / SKIRT EBAY / HEELS H&M

7 comments

 1. Lovely skirt. ❤

  ReplyDelete
 2. Heb je misschien de link van die rok van eBay? Echt een prachtige outfit. Ik ga je ook volgen :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! :)

   Nou.. Om eerlijk te zijn heb ik dit vorig jaar gekocht op eBay. Ik heb wel twee links gevonden, maar ik kan je geen 100% garantie geven dat dit hem ook is.

   link: http://www.ebay.com/itm/S0BZ-New-Fashion-Women-Chiffon-Pleated-Retro-Long-Maxi-Dress-Elastic-Waist-Skirt-/310661107932?pt=US_CSA_WC_Skirts&var=&hash=item4854d850dc

   Link: http://www.ebay.com/itm/Sexy-Women-Chiffon-Pleated-Long-Maxi-Elastic-Waist-Band-Dress-Skirt-10-Colors-/251194510970?pt=US_CSA_WC_Dresses&var=&hash=item3a7c5c0e7a

   xxx

   Delete
 3. Dankje, heb er een goedkoper gevonden en die gekocht :)!

  ReplyDelete
 4. Heb je ook een linkje voor dat kanten topje voor me?
  Je outfits zijn prachtig en zo inspirerend.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niet waar ik het vandaan heb gekocht.
   Maar als je crochet top intypt dan krijg je al veel opties!

   ah dankjewel! xx

   Delete