OUTFIT | DENIM

Hey girls! I think I lost my inspiration.. Sometimes I can put outfits together for the whole month without hard thinking, but this month... I don't know, I don't feel like dressing myself up. Maybe I need to buy myself new clothes? I don't know! I hope that it will change as soon as possible. Anyway! I received this denim jacket that I ordered online from the H&M. I'm still thinking about how to make different combinations with it. 
-
Hallo dames! Ik denk dat ik mijn inspiratie kwijt ben. Soms heb ik van die momenten dat ik elke dag een outfit bij elkaar kan rapen. Maar op de een of ander manier heb ik niet het gevoel dat ik mezelf leuk wil kleden. En dan heb ik het niet over de foto hieronder. Maar jullie hebben vast al wel gemerkt dat ik niet zoveel outfit foto's heb gepost de afgelopen paar dagen. Ik kreeg mijn denim jacket binnen, alleen ben nog steeds aan het kijken wat voor combinaties ik er nog meer mee kan gaan maken.
-♥♥-

DENIM JACKET H&M / PEPLUM TOP H&M / PANTS NEW YORK FASHION / HEELS H&M / NECKLACE EBAY / ARM CUFF EBAY 

6 comments

 1. Ik kijk elke dag even op je blog of je al wat nieuws hebt gepost.. haha! Dus het viel me idd op!

  Ik heb het zelfde spijkerjasje (fijn jasje!) en draag hem graag op mijn losse bloemenprint broek (van nelly.com). Daar staat hij er leuk op, of op een jurkje/rokje.

  Ik hoop op nieuwe blogs :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh dankjewel! Dat is echt lief van je, maar ik zit echt net in mijn laatste periode dat ik het even druk heb. Ik doe echt mijn best ;-)

   Ah dat is ook een leuke combinatie ja! Ik zoek zelf een leuke kanten jurk, staat ook wel leuk met een denim jacket.

   xx

   Delete
 2. Great outfit! I like it <3 your shoes <3
  I know what you mean with losing inspiration but maybe some day it will come back :D Don't stress yourself!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Yes I know, it really sucks :( xx

   Delete
 3. Leuke schoenen.

  XO

  lalehinwonderland.blogspot.nl

  My new blogname

  ReplyDelete