OUTFIT | PEPLUM BLAZER

Here's my outfit from yesterday. I went to Arnhem with two friends. For the first time in my life I drank bubble tea. It tasted like another version of milkshake, haha. We had a girl talk, took some pictures, went to the action and ended our day with some sushi.  I'm wearing my new peplum blazer that I received from eBay. Maybe I will buy it in the color black. And now I'm going to change, do my hair and go to Germany for some shopping. DM here I come! Haha.
-
Hier is mijn outfit van gisteren. Ik ging samen met twee vriendinnen de stad in. Voor het eerst in mijn leven heb ik bubble tea gedronken. Het was een een soort milkshake achtig iets. Wij gingen foto's maken, meiden praatje maken, naar de action en om ons dag af te sluiten gingen we sushi eten. Op de foto's draag ik mijn peplum blazer die ik via eBay heb gekocht. Misschien dat ik die ook in de kleur zwart ga bestellen.En nu ga ik me omkleden en op naar Duitsland om te winkelen. DM here I come! Haha.

-♥♥-TOP EBAY / BLAZER EBAY / NECKLACE EBAY / PANTS PRIMARK / HEELS H&M / BAG V&D


13 comments

 1. Deze outfit staat je prachtig. Ik vind de vorm van je blazer prachtig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja, mijn peplum liefde is zelfs overgegaan op blazers, haha. xx

   Delete
  2. Het is een prachtige liefde de peplum en jij, hihi.

   Delete
 2. Wauw, ik vind je outfit ook prachtig. Heb je misschien een link van de blazer? =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Natuurlijk! Sorry, ik vergeet altijd de verkoper/link erbij te vermelden.

   http://bit.ly/15zhdG6

   Delete
 3. Mooi jasje, staat je goed.
  Ik heb nog niets in peplum, maar wil wel een zwarte top.

  XO Arezu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! :)
   Ja, ik wil zelf ook nog iets in het zwart, een beetje een wijder vorm peplum. xx

   Delete
 4. Nice shoes and bag! Thank you for comment on my blog :) Greetings from poland, xoxo

  www.adelajdainsp.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. in love with your perfect blazer and nude bag!!
  really liked, i stay here <3

  www.malesclutch.blogspot.com

  Sergio,xx

  ReplyDelete
 6. Wauw, staat je echt superleuk! Love it!

  www.foodoverguys.blogspot.com

  ReplyDelete