OUTFIT | TWO DAYS AGO

Hey girls! How are you all doing? I'm doing a lot better now. Two people died in two days, and two people had there birthday in two days. Two weird days for me if you ask. Anyway, I didn't had the time to shoot some outfit pictures from two days ago, so I took this one in the mirror in my room, haha. Maybe I need to get a bigger mirror, so I can shoot my outfit of the day pictures this way.
-
Hallo! Hoe gaat met met jullie? Met mijn gaat het beter nu. Het was een heel raar week voor mij. Twee mensen zijn overleden in twee dagen en twee mensen vierde hun verjaardag. In ieder geval het gaat wel beter nu. Eergisteren had ik geen tijd om foto's te maken, dus heb ik het maar zo gedaan, haha. Misschien moet ik een groter spiegel kopen zodat ik mijn outfit of the day foto's toch nog kan maken.
-♥♥-

TOP H&M / NECKLACE EBAY / PANTS NEW YORK FASHION / WEDGES H&M / RING YSL- EBAY

5 comments