ALL BLACK EVERYTHING

Finally the weather is getting a lot better here in The Netherlands. I'm not that '' let's-get-half-naked-because-the-sun-is-shinning'' type of girl, if you know what I mean, here in The Netherlands you see that often. Even if it's summer I still love to wear black items, I don't care if it's to hot, I love black! I'm still searching for a new camera, but can't choose between some Canon models. Maybe I will visit Mediamarkt and watch them in real life.
-
Eindelijk krijgen we mooi weer te zien in Nederland. Al ben ik niet zo'n ''yay-zonnetje-schijnt-ik-ga-half-naakt-naar-buiten'' meid. Als je snapt wat ik hiermee bedoel, haha. Tenminste dat zie ik heel vaak in Nederland. Wanneer het ongeveer al 15 graden is zie je mensen al in korte kleding rondlopen. Het maakt voor mij niet uit of het nou warm is of niet, ik blijf zwarte kleding dragen. Ik hou van zwart! Ik ben nog steeds opzoek naar een nieuwe camera, maar kan niet kiezen tussen verschillende Canon modellen. Misschien dat ik maar eens langs Mediamarkt ga om ze in het echt te bekijken.
-♥♥-
TOP TER STAL / NECKLACE EBAY /  PANTS H&M / HEELS H&M / BRACELET EBAY

4 comments

 1. Ik hou normaal niet val helemaal zwart, maar het staat je geweldig! Heel mooi!

  Ik organiseer een giveaway met coolcat. Je maakt kans op €75,- shopping money! Zou leuk zijn als je mee doet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Black is the original sexy :) you look amazing!

  www.thefabulousgeek.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Erg mooi en chic, staat je prachtig.

  XO

  lalehinwonderland.blogspot.com

  ReplyDelete