ALL BLACK

This is my look from yesterday.I went to Arnhem with a friend. We went to the H&M. I only saw two items that I liked, and one of them doesn't fit me, so I need to bring it back. After that we went to the Mediamarkt. I want to buy a new camera, but in real life they were expensive than online.. So I'm getting it online ;-) And I bought some flowers from Action to make myself a flower crown. Yeah that's it, haha. And, tomorrow I'm having a high tea with some friends.
-
Dit is wat ik gisteren droeg toen ik in Arnhem aan het winkelen was met een vriendin. We keken rond in H&M. Ik vond maar twee items die ik leuk vond, waarvan ik er 1 terug breng. Nadat gingen we naar de Mediamarkt om te kijken naar een camera. In het echt waren ze duurder dan online... En daarom ga ik het online bestellen ;-) En ik kocht een paar bloemen bij de Action, omdat ik een bloemetjes diadeem wil maken. Dat was het wel zo'n beetje, haha. En morgen heb ik een high tea met een paar vriendinnen.
HAT H&M / TOP EBAY / NECKLACE EBAY / PANTS H&M / BOOTS H&M

4 comments

 1. Ohhhh wauw, deze outfit staat je heel erg leuk girl!

  ReplyDelete
 2. Hou van de all black everything outfits!
  Prachtig, I love! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja meee tooo! Je kan er alle kanten mee op. Xx

   Delete