ARMY GREEN

 Yesterday was such a bad weather. It was raining almost all day. So I thought I´m going to wear my fall clothes this time. Yesterday was such a stessful day for me. We were all waiting in school for the test results. After two hours of waiting we finaly got the results. Some of them has passed it and some of them didn´t. And, I´m one of them.. I didn´t passed it with one point to much! That´s the most horrible way to fail... If I got a big fat one, then I knew that I just screwed it up... But come on, one point? ;-(
-
Gisteren was het echt een rotweer! Het regende zowat de hele dag. Ik dacht ik trek mijn herfst kleding weer eens uit de kast. Het weer werkte al niet mee en het was ook nog eens een stressvolle dag. We gingen op school wachten op de uitslag van de toets. Na twee uur wachten kreeg ik een whatsapp bericht van een klasgenoot, hij stuurde ons een foto van de cijfers. Op een punt gezakt.. Dit is echt de meest verschrikkelijke manier om een toets niet te halen. Op een punt! Als ik nou een dikke vette een kreeg, dan wist ik zeker dat ik niet voorbereid was. Maar gezakt op een punt... Kom op ;-(
TOP EBAY / NECKLACE EBAY / JACKET EBAY / PANTS PRIMARK / BOOTS H&M

12 comments

 1. guapisima!
  Gracias por visitar mi blog!
  Un besote!!

  Marianela xxx
  www.marilynsclosetblog.com

  ReplyDelete
 2. Im realy sorry for you, it's always hard to fail, but don't give up, i'm sure there is the way out! Stay strong! Potfit is awesome, chic coat! Lovely snapshots as well!
  Have a fabulous time!

  Best wishes, Alexandra
  www.svetusvet.com

  ReplyDelete
 3. Love the top:)you look nice!
  I received my from ebay 3 days ago;)
  can't wait to wear:)
  kisses x
  http://fashiongirlfromtown.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I bought it in other colors too ;-) xx

   Delete
 4. Wat balen dat je je toets net niet hebt gehaald. Story of my life zowat... Je outfit is trouwens super zoals gewoonlijk ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Balen is het zeker;-( dit heb ik nog met 2 andere vakken waarbij ik op 1
   Punt niet heb gehaald. Dankjewel xx

   Delete
 5. Leuke outfit & blog!
  we kunnen elkaar volgen met bloglovin als je wil :)
  x

  ReplyDelete
 6. Wauw, die jas is super! Heb je de link nog?
  Ik vind je blog echt fantastisch!

  ReplyDelete
 7. Hi Hermina!

  Hoe zet jij de 2 foto's naast elkaar als 1 afbeelding? Ben ik wel heel benieuwd naar!

  Groetjes

  ReplyDelete
 8. Hi Hermina!

  Hoe zet jij de 2 foto's naast elkaar als 1 afbeelding? Ben ik wel heel benieuwd naar!

  Groetjes

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi!

   Je kan picassa hiervoor gebruiken (collage maken) maar ik maak ze op mijn mobiel.
   Met de app: frame-o-matic
   Xx

   Delete