CUT OUT TOP

When you read this, I'm probably out again to shoot my next outfit pictures. I really enjoy making them now because I know how to edit the quality a little. As you can see I have some big messy hair.  Most of the time I try to make some volume in my hair, but I always fail doing that. This is all natural! The rain made my hair frizzy and added some volume to it. I bought this cut out top from eBay for a really cheap price, It kind of reminds me of pj's, haha. Oh, and this is the first time I wore these shoes. I bought them last year in the H&M sale, I also have it in the color red. 
-
Wanneer jullie dit zullen lezen, ben ik buiten foto's aan het maken van mijn outfit. De laatste tijd vind ik het leuker om foto's te maken, vooral omdat ik nu weet hoe ik ze kan bewerken voor een beter kwaliteit. Zoals jullie kunnen zien heb ik echt een ontploft kapsel met veel volume. Meestal probeer ik zelf zo'n effect te creĆ«ren, maar helaas mislukt het vaak. Dit natuurlijk. Het regen heeft voor dit effect gezorgd. Het topje komt van eBay, het doet me een beetje denken aan pyjama's, haha. Oh en dit is de eerste keer dat ik deze schoenen heb aangehad. Ik kocht ze vorig jaar in de H&M sale. Ik heb ze ook in het rood.  
TOP EBAY / NECKLACE KRUIDVAT / PANTS NEW YORK FASHION / HEELS H&M / BAG EBAY

3 comments