FLORAL

This is what I wore yesterday. I had a presentation, I have my internship in the pocket ;-) Theonly thing that I need to do is pass those exams. Anyway I thought it would be fun to wear something matchy matchy. Should I buy the matchy blazer too? It will look cute, if you have everything in the same pattern Oh and my supervisor also gave me some gifts, I will show it to you guys! ;-) My plan for today is study, study and study.. 
-
Dit is wat ik gisteren droeg. Ik had een presentatie voor mijn stage, die ik nu heb afgerond. Nu alleen nog de toetsen. Dit is mijn look die ik toen droeg voor mijn presentatie. Leek me wel leuk om zo matchy matchy te gaan. Zal ik hier de blazer ook erbij kopen? Heb je meteen het totaal plaatje.Oh en mijn stagebegeleiders hadden cadeautjes voor mij, ik zal het jullie wel laten zien ;-) Mijn dag voor vandaag bestaat alleen maar uit leren, leren en leren..
TOP H&M / PANTS H&M / HEELS H&M

2 comments

 1. In 1 woord: WAUW! Mooie jumpsuit, en ik zou de blazer ook kopen de print is echt mooi. Zou 'm alleen niet ook nog eens hierop dragen, wordt een beetje druk denk ik anders.

  ReplyDelete
 2. Mooi zomers outfit.

  XO

  www.myownfairytale.com

  Last time i changed my blog name

  ReplyDelete