FUN AT THE LAKE

Owhyeah, the weather is getting better and better here in the Netherlands. This is me wearing my cropped heart top with my sport short at the lake . The plan was to study with my neighbor. But after a while I was like: Shall we go to the lake? And there we go! The lake It's about five minutes away from our home. We took our bike and went out. The pictures we took was around zeven o'clock. 
-
Owhyeah! Het weer begint beter en beter te worden in Nederland. Dit ben ik in mijn cropped hartjes top met mijn sportbroek bij het meer. Het was eigenlijk de plan om buiten in het zon te gaan leren. Na een tijdje vroeg ik: Zullen we naar het meer gaan? En daar stonden we dan! Met de fiets is het vijf minuten van ons huis vandaan. De foto's zijn rond een uur of zeven gemaakt. Het was leuk voor hoe hoelang het duurde.
TOP EBAY / SHORTS H&M / SHOES H&M

No comments