GOODBYE

After almost 10 months it's time to say goodbye to my internship. I can't believe that it's over.. I had such a nice time there with all these nice people around me. It's sad, but true, all good things come to an end :( Ah well they have my phone number in case they want me to work there ;-) I'm not hoping on anything, but that would be great! I received a bouquet of flowers, they said that we have a little surprise for you, but you will get it when we are going to visit your school for your end presentation.
-
Na ongeveer tien maanden zit mijn stage periode alweer op. Ik had echt niet geloven dat het zo snel is gegaan. Mijn beste en slechte tijden heb ik daar doorgemaakt, met lieve,steunende en behulpzame mensen om me heen. Achja, ze hebben in ieder geval mijn nummer voor als ze mij daar willen hebben voor een vakantie baantje ;-) Ik kreeg een bosje bloemen, ze zeiden dat ze een klein cadeautje hadden, maar dat zou ik pas krijgen tijdens mijn eindpresentatie. Nu alleen nog de laatje loodjes. 
-♥♥-

4 comments

 1. Aw, balen!
  Ik loop nu ook stage en moet er ook niet aan denken om weg te gaan.. Maar gelukkig mag ik nog een maandje vakantiewerken.
  Wat voor stage heb je gedaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat is het zeker! Maar misschien mag ik vakantiewerk doen. MISSCHIEN! Ik hoop het zo erg!
   Ik liep zelf stage bij de gemeente :) xx

   Delete
 2. 10 maanden stage dat is wel ontzettend lang?! Bij ons(?) in belgiƫ dan duurde mijn stage 10 weken en dat vond ik al lang :p!
  Had je dan geen les meer?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja, was het ook hoor! Maar ik zag het na een tijdje meer als werk dan stage in. Ik liep 4x per week stage en op de dinsdag had ik school. Rond maart had ik op de dinsdag af en toe vrij. Xx

   Delete