INSTAGRAM PICTURES

Here's my instagram diary, I always forget to post this kind of articles. Well here we go! Oh and don't mind my layout. I want to make a new one.
-
Hier is mijn instagram dagboek. Ik vergeet altijd om zulke artikels te plaatsen. Maar daar gaat ie! Oh, let niet op mijn layout. Ik probeer een andere te maken.
Ice cream! I really can't get enough of them, haha. I always try to buy different flavours / Ijs! Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik koop altijd verschillende smaken, en eerlijk is eerlijk Ben&Jerry's blijven toch echt wel de lekkerste.
Ate some strawberries and made some pancakes with it. I like to make fruit protein pancakes, it taste delicous with some yoghurt / Ik at aardbeien en maakte pannekoeken ermee. Ik houd ervan om fruit protein pannekoeken te maken.
Bought some sushi with a friend. Guess what we did, haha. I bought some icecream at the Mac Donald so we could sit there and eat our sushi. And ofer the right a yummie salade that I made / Ik kocht sushi met een vriendin. Raad eens wat wij hebben gedaan, haha. Ik kocht bij de Mac Donald ijs, zodat we daar konden gaan zitten en eten, haha.
A selfie and my outfit that I put toghether to wear the next day / Ikkuh! En mijn outfit die ik had samengesteld voor de volgende dag.
My blazer that I received! I made this picture to show a friend, and some snackies that I bought from Germany! I really love there candies and stuff / Mijn blazer! Ik maakte hier een foto van om het aan een vriendin te laten zien, en wat zoetigheid uit Duitsland! Serieus, ik hou van hun snoepjes en chocolaatjes!

3 comments

 1. Hele leuke foto`s! mmm Ben en Jerry`s! Die outfit die je had samengesteld is wel erg leuk!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's, krijg er wel heel erg honger van haha! XO

  ReplyDelete
 3. love all your food pictures! and the blazer is gorgeous! x

  & Pretty Things

  ReplyDelete