PEPLUM

Here's my outfit from Friday. I went to Arnhem with my friend. The weather was lovely, I really needed to wear some summer clothes. I thought nah, it's just The Netherlands, it's going to rain. We walked and talked, drank some bubble tea. And, ofcourse we went to buy some sushi! I'm really adiccited to sushi, I eat it almost two times a week. You all probably know what I'm going to make now ;-) 
-
Hier is mijn outfit van vrijdag. Ik ging met een vriendin naar Arnhem. Het weer werkte eindelijk eens een keertje mee, alleen ik trok niet bepaald zomerse kleding aan. Ik dacht het zal vast wel weer gaan regenen. We liepen een beetje in de stad, praten, bubble tea gedronken. En natuurlijk gingen we op het einde sushi halen! Ik denk dat ik een beetje verslaafd begin te worden aan sushi, op dit moment eet ik het ongeveer twee keer per week. Jullie raden vast wel wat ik nu ga maken ;-)
-♥♥-
PEPLUM TOP EBAY / NECKLACE EBAY / PANTS H&M / BOOTS H&M

1 comment

  1. Hi dear, your peplum top looks fabulous paired with the leather pants.

    ReplyDelete