SLEEVELESS JACKET

This is what I wore yesterday. We went out to search for some location to shoot some outfit pictures. A lot of people were sitting in their boot in the water. I even saw little kids swimming in the water. Who wants to swim in such dirty water? Well I don't! Haha. I received this jacket last week and some new heels. I wanted to combine the heels with this outfit, but it didn't match well. Now I'm off to search for some new location to shoot my outfit of the day look. I will show it the next day to you.
-
Dit is wat ik gisteren droeg. We gingen opzoek naar een locatie om outfit foto's te maken. Je zag heel veel mensen zwemmen op boten in het water. Er zaten zelfs een paar kinderen in het water te zwemmen. Wie wilt er nou in vies water zwemmen? Nou, mij niet gezien hoor, haha. Vorige week ontving ik deze leren jacket en één paar schoenen. Ik wou ze vandaag aantrekken maar op de een of ander manier matcht het niet. Nou ik ben weer buiten opzoek naar een ander locatie om een paar foto's te maken.
SHIRT C&A / LEATHER JACKET H&M / NECKLACE EBAY / PANTS NEW YORK FASHION  / HEELS H&M

2 comments

  1. Je bent echt een prachtmeid! Ik ben zo jaloers op je lichaam. Je hebt een leuke kledingstyle. x S

    ReplyDelete
  2. Ik ben ook jaloers op jou lichaam en hele leuke outfit zou dit precies zou dragen :)

    ReplyDelete