TODAY´S OUTFIT

Yesterday I went to the fair with a friend of mine. We walked, talked, took some pictures, ate some salad and went home. At the moment I´m so busy with my school, I really want to pass those exams. I think I'm not going to pass all of the exams. But it's better to study and fail than doing nothing and fail, right? I´m seriously sleeping at days and studying in the nights, haha. I´m sorry but, I don´t have that  much to say than. Good luck for those who are still in school and don´t have vacation and need to study. Good luck everyone! I´m off to study now.
-
Gisteren ging ik naar de braderie met een vriendin. We liepen rond, maakte foto's, aten salade en gingen weer terug naar huis. Op dit moment ben ik heel druk met mijn school. Ik wil gewoon de laatste examens halen, ook al weet ik dat er een paar zijn waar ik op kan zakken. Maar beter dat je er moeite voor doet en zakt dan dat je er niets voor hebt gedaan, toch? Ik leef ook andersom. Ik slaap in de middag en studeer s'nachts, haha. Ik heb niet veel te vertellen. Succes iedereen die nog geen vakantie hebben en keihard voor hun examens moeten leren.
NECKLACE EBAY / TOP H&M / DENIM JACKET H&M / PANTS NEWYORKFASHION / BOOTS EBAY.CO.UK

6 comments

 1. Hele leuke outfit en je bent super knap!

  ReplyDelete
 2. Heb net je blog ontdekt, en al heeeeeel veel paginas bekeken haha. Je hebt echt mooie fotos, en ik ben jaloers op je haar.(tutorial!!) Woon je in arnhem? Dan woon ik vlak bij jou hihi
  xxxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha awh thanks! Welkom! Ja ik ben nog aan het kijken hoe ik dat ooit ga opnemen. Ben het wel van plan! :-)
   Nee, ik woon zelf niet jn Arnhem, kom er wel heel vaak:-)

   Xx

   Delete
 3. nice hermannn (L) love it!! you're a beauty kisses mimii

  ReplyDelete
 4. Love your outfit - especially the boots and hat x

  www.ofbeautyandnothingness.blogspot.co.uk

  ReplyDelete