LEATHER AND HEELS

I think I found myself a new photographer and location. Most of my pictures that I took are made by my little brother, but yesterday he went out with some friends. So I asked my mother to take some photo´s for me. We took the photo´s in the backyard, and hey! It´s not green! I really need to find some locations without green. Maybe I will take most of my pictures in the backyard. Our other fence is in brown, so you won´t see the same fence over and over again. Or maybe I will shoot some photo´s in my neighbors backyard. Their fence is blue, haha.
-
Ik denk dat ik nieuwe fotograaf en locatie heb gevonden. Meestal maakt mijn broertje mijn foto's, maar op het moment dat ik hem nodig had was hij even weg met zijn vrienden. Dus ik vroeg of mijn moeder even een paar foto's kon maken. De foto's hebben we op de achtertuin gemaakt. En hey! Eindelijk eens een keertje een ander kleur dan groen. Ik moet echt meerdere locaties vinden zonder groen. Misschien dat ik mijn foto's vaker op ons achtertuin maak. Ons andere hek is bruin, zodat je niet elke keer hetzelfde hek zal zien, haha. En misschien dat ik ze bij de buren maak, die van hun is blauw, haha.  


TOP H&M / JACKET H&M / PANTS H&M / HEELS EBAY

3 comments

 1. Mooie outfit, ziet er echt een fijne broek uit. Dat is inderdaad leuk, eens een ander kleur achtergrond. :) xox

  A pretty world

  ReplyDelete
 2. you mum did a really good job! Love the pants! I know it's so difficult to find new places to photo shoot :) x

  Mary
  www.littlefeatherstyle.blogspot.com

  ReplyDelete