MAXI DRESS?

Goooodmorning♡ Sorry for all the photo bombing. But I'm really excited that I can take pictures like this. Every time when I saw a blogger or random people with these kind of photo's I was like: How? Where? With what? Tell meee! Haha. I bought a new lens from Canon, the 50mm F/1.8 || I'm still figuring out how to take good photo's because my camera body is not that good, If I want to take a picture like this, I need to click, wait and then click again. You can guess what's going to happen when someone is taking pictures of you and accidentlly moves the camera. But it doesn't matter I'm going to buy a whole new camera the next month. So thank you for your compliments on my pictures. But I didn't do anything in photoshop or something. I just used my new lens. I bought the lens for €95,- for the people who want to know how much it was ;-) Oh I forgot to talk about the outfit! Haha. Alot of people thought that this was a dress, but it's a top and a skirt.
-
Goeeeedemorgen Sorry dat ik opeens zoveel foto's in een artikel plaats, maar ik was zo blij met al mijn foto's dat ik ze wel moest posten. Meestal kom ik zulke foto's tegen bij mensen of bloggers en dan denk ik: Hoe? Wat? Waar? Met wat? Vertel! Haha. Maar nu weet ik het wel zeker. Het komt door de lens, aangezien je met een standaard kitlens de diafragma niet op F/1.8 kan zetten. (althans de mijne gaat maar tot F/3.5) Om het maar kort te houden. Ik heb een nieuwe lens gekocht, een 50mm F/1.8 || om precies te zijn. En volgend maand zal ik een nieuwe camera kopen, aangezien de mijne al oud is en niet zoveel opties heeft. Om zulke foto's te maken moet ik eerst klikken, wachten en dan weer klikken. Je raad het al wat er gebeurd als je beweegt ;-) Voor diegene die het vroegen, het komt door mijn lens. Ik heb zelf niets in photoshop bewerkt. De lens heb ik voor €95,- bij de Mediamarkt gekocht, voor diegene die de prijs willen weten ;-) Oh, ik ben vergeten om over de outfit zelf te praten, haha. Heel veel mensen dachten dat het een jurk is, maar het is een top en een rok.
TOP MADONNA / BIKINI TOP NEW LOOK / BELT EBAY / SKIRT EBAY / SHOES H&M

3 comments