OUTFIT

I totally forgot to upload this look. I took these picture a few days ago when the sun was hiding. At the moment it´s so warm that I don´t want to do anything. I think I´m going to lay the whole day in the sun and in the evening I´m going to clean my room. Because it´s really a mess, haha. And maybe take some pictures for my next blogsale. What are your plans for today?
-
Ik was vergeten om deze look te uploaden. Ik maakte een paar dagen geleden foto's hiervan, toen de zon nog ergens aan het verstoppen was. Op dit moment is het zo warm, dat ik even niets wil doen. Ik denk dat ik de heledag in de zon ga liggen en in de avond mijn kamer opruim. Het is echt een troep, haha. En misschien dat ik daarna foto's ga maken voor mijn volgende blogsale. Wat zijn jullie plannen voor vandaag?
BLAZER EBAY / TOP EBAY / LEGGING MADONNA / HEELS H&M

2 comments

  1. jammer je ootd zijn altijd zo leuk

    ReplyDelete