SKIRT OVERALL ♡

Hey girls (and boys) I'm back again with an outfit picture. I bought this cute overall from eBay, but it's a little bit to short if you ask me, even though I have a sport short underneath it. So I will be giving this away to a friend who's smaller and shorter than me. So I ordered a size xl.. I know crazy huh! haha. If that one will fit me better, I will eventually buy them in all the colors they have. What are your plans for this week? I don't have that much to do. I'm going to clean my room up, make some protein pancakes and then go back to my bed to search for a gym in France. I'm going on vacation there. It's like a tradition to me. Every summer I visit my aunt in France. And maybe I will order my camera. I really need to have a new one. Even though I bought a new lens, but the body isn't that good anymore. I have one question. Should I write in only English or even Dutch? Even though most of my readers are Dutch, my English is better, haha.
-
Hallo dames (en heren) Ik ben weer terug met een outfit. Ik kocht dit schattig overall op eBay, maar vind het toch een beetje te kort als je het mij vraagt. Ook al heb ik een sportbroekje eronder aan. Zelf zal ik dit overall aan een vriendin geven, wat korter en dunner is dan ik. Ik heb dit keer toch maar maat xl besteld.. XL?? Ik weet het.. Haha. Als die mij beter zal passen, dan zal ik ze in alle kleuren bestellen die ze maar hebben. Wat zijn jullie plannen voor deze week? Die van mij niet echt boeiend. Ik ga zo mijn kamer opruimen, proteine pannenkoeken maken en dan weer terug mijn bed in om opzoek te gaan naar een sportschool in Frankrijk. Ik vertrek deze week nog naar Frankrijk. Het is een traditie geworden voor mij om elke zomer op visite te gaan naar mijn tante. En misschien dat ik mijn camera ook ga bestellen. En nog een vraagje. Zal ik alleen in het Engels schrijven? Of ook Nederlands erbij. De meeste volgers zijn Nederlands, maar mijn Engels is beter in geschrift, haha.

BOW EBAY / TOP TERSTAL / OVERALL EBAY / HEELS EBAY

13 comments

 1. Superleuke outfit! Het staat je zo leuk en erg sprookjesachtig :)

  X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja ik weet niet wat ik de afgelopen paar dagen heb, maar paar dagen geleden sneeuwwitje en nu volgens iemand minnie mouse. Hihi xxx

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Zou ik misschien mogen weten van wie op Ebay de overal komt? De link zeg maar.. Hij is super leuk en staat je heel mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die ik nu zelf draag is maat M, maar vind het een beetje kort en heb maat L besteld.

   Hier is de link: http://bit.ly/11somEk

   xx

   Delete
  2. Dankjewel! Hoelang duurde het ong voordat je het binnenkreeg?

   Delete
  3. Binnen 6 dagen. Wat veeeels te snel ja voor eBay. Meestal krijg ik mijn spullen na 2/3 weken. xx

   Delete
 4. Dankjewel! en je gebruikt Paypal neem ik aan?

  ReplyDelete
 5. Amazing look! Perfect!
  http://karinamalinana.blogspot.ru

  ReplyDelete