SNOW WHITE

Oh, I love my new lens so much! It's really much better than my other photo's. I can't wait to buy the body too. Yesterday I was feeling a little bit like snow white. Well obviously in a different combination than her. But I kind of look like her, don't you think? Snow white is white, and I'm kind of tanned now. And the seven dwarfs are missing, I only had two with me, haha. My little brother took all these pictures. Pretty nice huh, for someone who's seven years old. 
-
Oh, ik hou van mijn nieuwe lens! Het maakt veel betere foto's dan mijn vorige lens. Ik kan niet wachten totdat ik mijn nieuwe camera heb. Gisteren voelde ik me een beetje als sneeuwwitje  Nou een ander versie dan, aangezien de kleurencombinatie niet kloppen, maar je snapt het effect. Alleen is sneeuwwitje wit, en ik ben meer getint. Mijn zeven dwergen mis ik ook. Aangezien ik er maar twee bij me had, haha. Mijn kleine broertje heeft deze foto's gemaakt. Best wel gelukt toch? Voor een zeven jarige.
TOP H&M / SKIRT EBAY / MIRROR KRUIDVAT / HEELS PRIMARK

5 comments

 1. Geweldige outfit! erg schattig met dat strikje.
  Dat heeft je broertje nog knap gefotografeerd!
  Wat voor body ga je kopen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja wel met een statief, anders zou allea mislukken, haha. Ik denk dat ik de canon eos600D ga kopen. Maar twijfel nog of ik hem met de standaard lens ga kopen of met de 70-300mm lens erbij. xx

   Delete
 2. You have beautiful hair and interesting style :) Your blog is also inspiring so maybe seeing each other?

  ReplyDelete
 3. Ohhh, lovely outfit, so pretty!! And I LOVE that you paired it with orange heels, great!

  ReplyDelete