SPLIT SKIRT

Lately I´m obsessed with bows in my hair and long skirts or dresses. I don´t know why, but it makes me longer and look younger, haha. We took these pictures in our little city. A lot of people were staring at us, but after shooting for almost more than one year in public it´s normal to me. One of them even asked if I was a model.. I wish.. Haha. What are your plans for today? Well I'm not doing anything today. It's a rainy and boring day, so I´m staying home with my little brothers and trying to amuse them, one of them is already annoying me, haha. 
-
De laatste tijd ben ik geobsedeerd door strikjes in mijn haar of lange jurken. Ik weet niet waarom, maar het laat me jonger en langer lijken, haha. We hebben deze foto's in ons kleine stad genomen. Er liepen veel mensen langs en een paar staarde zelfs naar ons, maar dat maakt niet uit. Na een jaar foto's maken in het openbaar wen je er wel aan, haha. Een van hen vroeg zelfs of ik een model was. Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Hier regent het, ik zit met mijn broertjes op mijn kamer. Ik probeer ze bezig te houden maar de kleinste begint al een beetje irritant te doen, haha.

TOP H&M / BELT EBAY / SKIRT EBAY / HEELS EBAY

6 comments

 1. Nice skirt!

  http://initialed.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Darling, you look great in that black and white outfit!!!
  Beautiful honey
  We dont know how to vote?
  Kisses

  ReplyDelete