STRAIGHT HAIR

Since I didn't had the time to do my hair, I only brushed it. So it's kind of straight/wavy hair this time. Something different this time. Most of the time I curl my hair and brush it out. After shooting these pictures we went home to study. I Stayed from eleven till four am to study. Right now it's almost four am, and I'm typing this. I will watch later if I didn't type weird things, haha. Well I'm going to sleep now because I'm getting headache. Goodnight/good morning! xxx
-
Sinds ik geen tijd meer had om mijn haar te doen, heb ik het alleen maar zitten kammen. Het is een beetje een stijl/golvend look dit keer. Eens een keertje wat anders. Meestal krul ik mijn haar en vervolgens kam ik het uit. Nadat we foto's hadden gemaakt gingen we eventjes leren. Op dit moment is het vier uur 'snachts. Ik bleef van elf tot vier uur snachts op om te leren. Ik kijk later wel even na of ik geen rare dingen heb zitten typen, haha. Ik ga maar even slapen aangezien ik al hoofdpijn begin te krijgen. Welterusten/goedemorgen! xxx
TOP EBAY / JEANS PRIMARK / HEELS H&M

8 comments

 1. Dit staat ook echt heel erg mooi bij je ! Loving the shoes

  ReplyDelete
 2. Dankjewel! Toch blijf ik mijn curls 't leukste vinden haha xx

  ReplyDelete
 3. Je hebt prachtig haar! Echt heel mooi, heel volumineus ook! Je schoenen zijn heel mooi. Liefs!

  ReplyDelete
 4. Allebei heel mooi !

  ReplyDelete
 5. stijl haar staat je ook goed!!

  [Ik hou een sper leuke Swarovski Giveaway! Kom even langs!] xx

  ReplyDelete
 6. Liefde voor je schoentjes, heel mooi! En je haar is ook mooi, zo stijl!

  ReplyDelete