SURPRISE ♡

This is the last part I promise! These are the pictures we took after eating sushi at Sumo and some random pictures of the food. We really had alot of fun there. And the food.. I don't want to scroll down because I may get a little bit hungry, haha. It's vacation already, but I'm so bored everyday. I really don't know what to do. The weather is getting so hot that the only thing you can do is lay in the sun and do nothing. Do you have some idea's? 
Dit is het laatste deel, ik beloof het! Deze foto's zijn genomen nadat we klaar waren met eten en een paar foto's van het eten zelf. We hadden zoveel plezier daar en het eten.. Ik wil niet eens meer omlaag scrollen omdat ik bang ben dat ik honger zal krijgen, haha. Het is nu eindelijk vakantie, maar mijn grootste probleem is dat ik me elke dag verveel. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Het weer werkt ook niet mee en word alleen maar warmer. Het enige wat je dan kan doen is zonnen en niets doen. Hebben jullie misschien ideeën? 


9 comments

 1. Jullie hebben allemaal een leuke style! Ik volg je blog nog maar pas, maar ik ben in love met al je peplum shirtjes hihihi. Jammer dat je ze (bijna) allemaal van eBay hebt want ik kan niet met PayPal overweg =(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankjewel! Ook namens mijn vriendinnen. Ja ik weet het :( sorry!! Maar ik kan nooit peplum
   Topjes in Nederland vinden. Of ze kosten al snel meer dan €20,- daar kan ik bijna 3
   Topjes van eBay kopen :-) xxx

   Delete
 2. Hmmm sushi, I love it. Krijg er zelf ook gelijk weer trek in

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yay nog een sushilover! Ik ga vanavond misschien sushi maken. Heb alweer trek in, haha. xx

   Delete
 3. Ziet er erg gezellig uit, en supermooie outfits allemaal!

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks girl! Ook namens mijn vriendinnen. xx

   Delete
 4. you look fabulous!
  like you cute headband

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! And it's so easy to make! xx

   Delete
 5. Ziet er echt super lekker uit! Ik volg je al een tijdje en vind je outfits echt super!

  ReplyDelete