THE FAMOUS SKORT

After seeing so many bloggers wear them. I searched it on eBay. I know I'm such an eBay freak. Almost everything I bought is from eBay. I can't help it but it's so cheap and they have clothes that you won't see here in the shops. I really never spotted myself wearing the same thing as other people. Well especially this skort, haha. I will buy them in black and powder pink as well. And, maybe this white one in a bigger size, I don't want to show my butt off, hehe.  What are your plans for this weekend? Mine aren't that interesting at all but I will tell you more about it. I'm going to make some sushi ( I wanted to type sashi! That's how I pronounce it sometimes) And tomorrow I will be shooting some outfit pictures. But for now I'm going to mess up my wardrobe to find something to wear on Monday ;-( 
-
Nadat ik zoveel bloggers met dit skort voorbij zag komen, stormde ik heel eBay af opzoek naar een skort. Ik weet het.. Ik koop alles via eBay, maar ik kan er serieus niets aan doen. Alles is veel goedkoper! En ze hebben veel leukere kleren dan in de winkels zelf. Je komt ook niet zo snel iemand tegen met hetzelfde item, behalve deze skort dan, haha. Ik zal ze misschien ook in zwart en poederroze kopen. En misschien ook wel de witte versie, aangezien deze een beetje kont laat zien als je verkeerd zit. En dat willen we natuurlijk niet. Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Die van mij zijn niet zo interessant maar toch zal ik ze vertellen ;-) Na dit ga ik sushi maken ( wou bijna sashi typen, zo spreek ik het soms ook uit) Morgen zal ik outfit foto's maken. Maar voor nu ga ik even mijn kledingkast omgooien opzoek naar zwemkleding om het maandag aan te trekken ;-(

TOP EBAY / SKORT EBAY / HEELS H&M 

3 comments

  1. I am too a lot of things buy from eBay. :)

    ReplyDelete
  2. PERFECT! What is the size of the shorts, plese? :)

    ReplyDelete