B-DAY PARTY

I really need to update my blog more often. I have still some old outfit pictures to show you. One of them is when I was at a birthday party from a friend. She made some delicious food and also my favorite one! SUSHI! And look how cute the dog is. Most of the time I'm afraid of dogs but this one is so cute that I even took some pictures with him. Yesterday I went for some shopping with my niece and her friend. I thought of making a shoplog, but I don't know in which language, and how, hehe. My plan for today was to go for some shopping with another friend of her. But our plan changed, we are having a family barbecue in a park. I will take some outfit pictures ;-)
-
Ik moet echt mijn blog up to date houden. Ik heb nog oude outfit foto's die ik nog aan jullie moet laten zien. Een van hen is deze. Afgelopen zaterdag had ik een verjaardagsfeest. Ze heeft zo haar best gedaan met het maken van allerlei hapjes. En kijk eens wat een lief hond ze hebben! Meestal ben ik doodsbang voor honden, maar deze is zo schattig dat ik wel even op de foto met hem moest. Gisteren was ik wezen shoppen met mijn nicht en haar vriendin. Ik dacht aan een shoplog, maar ik weet niet in welke taal en hoe, dus dat moet ik nog even uitvogelen! Mijn plan voor vandaag was om te gaan winkelen met een ander vriendin, maar ons plan veranderde. We houden een familie barbecue in de park. En uiteraard zal ik outfit foto's maken ;-)
TOP EBAY / PANTS NEW YORK FASHION / HEELS H&M

4 comments