DESTROYED JEANS

Gooodmorning! When you read this, I´m on my way to a friend with almost 36 degrees.. We are having a girls sleepover at her place. And the next day we are going to help a friend of ours with the preparation of food, because it´s her birthday! So San, if you are reading this. Happy birthday to you girl! Oh, and here is my outfit that my little brother took of me. I bought a new camera! A Canon EOS 600D. I´m so happy with it, you can even film. But first I need to buy a bigger SD card, mine is 4GB. So yeah I´m having a busy and fun weekend, I already packed my stuff. On Sunday I´m leaving to France for four weeks. Oh, and don´t mind the blurry pictures.. I´m still new to this camera and need to find out how to take some good photo´s. 
-
Goeeedemorgen! Wanneer jullie dit lezen, ben ik met ongeveer 36 graden onderweg naar een vriendin. Ze houdt een meiden sleepover bij haar thuis. De volgende dag gaan we langs bij een vriendin om te helpen met de hapjes, want ze is jarig! Dus San als je dit leest, gefeliciteerd meid! Oh, en dit is mijn outfit dat mijn kleine broertje heeft gemaakt. Ik heb een nieuwe camera gekocht! De Canon EOS 600D. Ik ben tot nu toe tevreden ermee, je kan er zelfs mee filmen. Maar daarvoor heb grotere kaart voor nodig. De mijne is 4GB. Ik heb dit keer een drukke, maar toch een leuk weekend. Mijn koffer is al ingepakt. Op zondag vertrek ik naar Frankrijk voor vier weken. En sorry dat mijn foto's nog wat wazig zijn, maar mijn camera is wat nieuw voor mij, ik moet het allemaal nog even uitzoeken.
TOP EBAY / PANTS EBAY / HEELS H&M

6 comments