FAMILY DAY

Yesterday we had a family day. We went to the nearest park to barbecue. We brought alot of food with us and ate alot of them! I love to eat outside in the nature. And the best part is we didn´t had internet over there, so everyone was down to earth. I really don´t like people who are always busy with their phone. Anyway we had an amazing time there.  Look at my little brother, he ate my blackberries. I picked the blackberries with my nephew and brother. I will show you my outfit later.
-
Gisteren hadden we een familie dagje. We gingen naar het dichtstbijzijnde park om te barbecue├źn. We hadden veel eten mee en aten ook heel veel ervan. Ik hou ervan om buiten te eten in de natuur. En het allerbeste was nog dat er geen internet was. Dus iedereen was voor eventjes op aarde. Ik hou totaal niet van mensen die steeds met hun mobiel bezig zijn. In ieder geval, we hadden een leuke dag. Kijk mijn broertje bramen eten die ik met mijn neef en broertje heb geplukt. Ik zal mijn outfit later posten.  


No comments