FLOWER DRESS

Like I promised. Here´s my look from yesterday when we had a family day. I wanted to combine it with a leather jacket and my studded boots. But it was too warm for that. Today's a rainy day, I think I´m going to do nothing. We were invited to go to a karaoke thing in the city, but my niece and I don´t know if we are going. Maybe I will go for a run like I did yesterday. It feels so good to workout, even if your on a vacation. Luckily they have some fitness device in the basement. 
-
Hier is mijn look van gisteren. We gingen een dagje barbecueën met ons familie. Ik wou mijn leren jas combineren met mijn studded boots, alleen jammer genoeg was het een beetje te warm voor dat. Vandaag is heet een saaie regenachtige dag. Misschien dat ik niets doe vandaag. Mijn nicht en ik zijn uitgenodigd voor een karaoke iets in de stad, maar we weten niet of we gaan. Misschien ga ik wel buiten rennen zoals ik dat gisteren deed. Mijn tante heeft gelukkig fitness apparatuur in de kelder.

JACKET H&M / DRESS NEW YORK FASHION / BOOTS UNKNOWN

8 comments