OUTFIT: CUTE

Dit is wat ik droeg tijdens ons dagje uit. Ik heb mijn schoenen wel omgeruild voor platte schoenen. Mijn style verandert elke keer. De ene moment heb ik zin om all black everything te gaan en de andere moment ben ik een schattig meisje. Dit keer koos ik voor het laatste. Het ligt altijd maar net aan hoe ik me voel en het weer heeft vooral veel invloed op hoe ik me voel. Klik verder om meer foto's te bekijken van mijn outfit.
-
This is what I wore from a few days ago. Sometimes I dress-up like a cute girl and the other moment I like my outfit to be all black everything. It really depends on my mood and the weather. And the weather has a huge influence on my mood. If you want to see more pictures, then click to see more.

TOP EBAY / SKIRT EBAY / HEELS H&M / JACKET H&M

1 comment

  1. Wat een leuke outfit! Je rokje en top zijn zo mooi!
    Liefs

    ReplyDelete