PEPLUM LEATHER TOP

Ola! Here´s my outfit from a while ago, when I had my old camera. I can tell you the different between my old and new one. My old camera was used to take blurry picture´s. But that´s not holding me back from showing you my outfit. When I wore this top,it wasn´t that warm. You really don´t want to wear this kind of tops in the summer, or you like to sweat then definantlly wear tops like these, haha.
-
Ola! Hier is mijn outfit van een tijdje geleden, toen ik nog mijn oude camera had. Ik kan zoveel verschillen opnoemen tussen mijn oude kwaliteit en nieuwe. Mijn oude camera vond het altijd nodig om wazige foto's te maken. Maar dat weerhoud mij er niet van om dit met jullie te delen. Toen ik deze foto's maakte was het niet zo warm. Want geloof mij nou maar, je wilt echt niet met zulke topjes in de zomer rondlopen. Tenzij je wil zweten, haha.
TOP H&M / PANTS PRIMARK / NECKLACE KRUIDVAT / HEELS H&M

4 comments

 1. Hele mooie outfit, die top is super leuk!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Mooie top babe! Ik vind al je outfits super mooi!

  -xoxo-

  http://queenofjetlags.com

  ReplyDelete