SELF PORTRAITS

Sometimes you want normal self portraits from yourself, but you don´t want to take 200 selfies and then choose one of them. Well at least that´s my problem with taking selfies, haha. When I take those portrait picture´s with my new camera, I really don´t need to shoot that much photo´s. I´m really amazed by the lens quality. So here we go! some portraits that my brother took of me. Yesterday I filmed my daily make-up routine, but I don't know if I'm going to upload that one.. First of all I don't have my own movie software, so I need to borrow my nephews laptop. And some of the footage where blurry. When you film with my camera, you can't come closer or it will show blurry. So I don't know, but we'll see about that! Today I'm going bowling with my niece and her friends.
-
Soms dan wil je normale portret foto's van jezelf, maar je wilt niet eerst 200 foto's van jezelf maken en dan ook nog eens gaan uitzoeken welke mooi is. Tenminste dat is mijn probleem met het maken van selfies, haha. Maar wanneer ik zelfportret maak met mijn nieuwe camera, heb ik dat probleem niet meer. Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit van zo'n klein lensje. Hier gaan we dan! Een paar zelfportretten. Dit keer heeft mijn broertje ze gemaakt. Gisteren filmde ik mijn dagelijkse make-up routine, maar of die ook online komt? Ik was er zelf niet zo tevreden over, aangezien het een beetje wazig was. En ik heb geen video bewerkingsprogramma op mijn laptop, dus ik moet de laptop van mijn neef lenen. Wanneer je met mijn camera filmt, kan je niet naar voren of naar achteren, aangezien je dan wazig beeld krijgt. Ik twijfel nog! Vandaag ga ik bowlen met mijn nicht en haar vriendinnen.

4 comments