STRIPES

Here's my look from that I needed to show you. I made these pictures in The Netherlands. It was one of those sunny days. At the moment I'm laying in my bed and writing this. I woke up with the sound of rain, so that means I'm going to stay in bed, haha. When I see outfits like these, I'm a little bit disappointed that I forgot to bring my hat with me. 
-
Hier is mijn outfit wat ik nog aan jullie moest laten zien. Deze foto's heb ik in Nederland gemaakt. Het was op een van de warmste dagen, waarbij je even niets wou doen. Net zoals nu. Ik werd wakker door  dat het regende. Dat betekent dat ik nog wel even in bed blijf liggen. Nu ik deze foto's zie, ben ik een beetje teleurgesteld dat ik mijn hoed vergeten ben mee te nemen.
HAT H&M / TOP H&M /SKIRT EBAY / HEELS H&M / BLOUSE EBAY

No comments