A TOUCH OF NEON

En dan hier mijn outfit van mijn verjaardag. Ik was niet van plan om mijn verjaardag te vieren en eigenlijk had ik dit outfitje al eerder samen gesteld. Maar mijn vriendinnetjes vonden het nodig om iets te plannen op mijn verjaardag, vandaar dat ik dacht ik bewaar het nog wel even voor op mijn verjaardag. Het rokje is een beetje aan de korte kant vind ik, maar met de herfst kan je zulke rokjes wel dragen met een legging eronder. Mijn legging was aan de dunne kant, vandaar dat ik nog een kleine sportbroekje eronder aan trok. 
-
Here's my birthday outfit from Saturday. I wanted to wear this outfit another day, but my friends planned something on my birthday, so I tought I will keep you for Saturday. I really like the leather look of the skirt, but it's a little bit too short. Ah well, I can wear it with thicker leggings. Maybe I'm going to buy them in the burgundy.
TOP EBAY / SKIRT EBAY / BOW EBAY / BOOTS H&M

5 comments

 1. Nog gefeliciteeeeerd! En dat rokje staat je erg mooi. Prachtige outfit, girl! X

  ReplyDelete
 2. waaaar heb je het op ebay besteld? WAUW. die top! (L)(L)

  ReplyDelete
 3. Great look! I love the contrast of the edgy leather skirt with the delicate lace top.
  PS- Your hair is gorgeous!

  Kisses from Buenos Aires!!
  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

  ReplyDelete