ALL BLACK EVERYTHING

Soms heb je van die dagen waarbij je all black everything gaat. Althans, ik heb wel vaker zulke dagen. Het staat best chique met rode lippenstift op. Al werd ik met deze look wel uitgemaakt voor the Addams Family. Of ik het nou op een goede of verkeerde manier moet opvatten weet ik niet. Ik zal het maar op de goede manier opvatten, aangezien het vrouw  van The Addams Family (Morticia) wel een mooie vrouw. Meeste mensen zouden dit te warm vinden, maar het was best wel koud!
-
This is my all black everything look. Someone told me that I looked like the Woman (Morticia) from The Addams Family. I don't know if that's a good or a bad thing. But let's see it as a good thing because Morticia is a pretty Woman.

DRESS EBAY / BAG EBAY / SHOES UNKNOWN

3 comments

  1. Wauw, deze outfit is prachtig! Heel erg mooie gecombineerd en het staat je prachtig!
    Liefs

    ReplyDelete
  2. Wauw, je ziet er prachtig uit Hermina! Heel mooi gecombineerd ook met je allstars en leren jasje :-) xo

    ReplyDelete