BLACK SKORT

Hallootjes! Hier een recente outfit van mij. Volgens mij heb ik dit gisteren gemaakt. Althans zoals ik het mij kan herinneren, haha. Ik dacht ik trek eens een keertje mijn skort uit de kast, aangezien ik het dit jaar niet eens een keer heb gedragen. Natuurlijk moest er een een legging/panty onder, aangezien het zonnetje alweer uit Nederland is. Misschien zien we elkaar volgend jaar weer. Trouwens, ik draag ik nieuwe extensions van Luxury for princess. Ik heb het opgestuurd gekregen voor een review. (Luxury for Princess kortingscode HERMINA) Dit komt later wel online. Mijn eerste indruk is in ieder geval goed. Alleen jammer dat ik ze wat te kort heb geknipt, naar mijn gevoel vind ik het kort. Ik heb nog wel outfit foto's wanneer ze nog lang zijn, die komen later een keertje online. Fijn weekend allemaal! xx
-
Here's my outfit with my black version skort. I think I'm going to buy it in other colors. Blue, red and powder pink. Oh, and I'm wearing my new extensions from luxury for princess. (Discount code HERMINA) I got them from luxuryforprincess to review them. I will post an article about them. My first impression is good! They are really soft and from good quality. Have a nice weekend my lovely readers! xx
TOP EBAY / SKORT EBAY / SHOES UNKNOWN / NECKLACE EBAY

1 comment

  1. Leuke outfit! Heb je nog een linkje of naam van de skort & shirt?

    ReplyDelete