CUT OUT PEPLUM

Dit is een outfit van een tijdje geleden. Ik heb eindelijk een plek gevonden waar ik mooie foto's kan maken. En het allerbeste is dat het achter ons straatje is. Meestal ging ik altijd op de fiets opzoek naar een locatie, maar dat doe ik niet meer. Als jij je camera goed kan instellen, een beetje naar het licht kijkt dan komt het helemaal goed met je foto's. Het ligt ook maar net aan wat voor soort effect foto's je wil. Ik houd zelf van een wazige achtergrond en hou het liefst mijn foto's licht. Ik merk wel dat ik een beetje tevaak mijn blauwe zonnebril pak, maar het effect is zo mooi! Vooral op foto's. Ik ging al meteen opzoek naar andere kleuren, aangezien ik het wel een beetje wil afwisselen met mijn outfits.
-
This is my outfit from a few days ago. I wore my new top that I got from eBay. And I finally found a place to shoot my photo's. And the best part is, that it's a street behind ours.  Most of the time I was searching for places to shoot my outfit pictures. But I think, if you set your camera settings and play with the light, that you can get the picture's that you want.
TOP EBAY / PANTS PIMKIE / HEELS H&M / SUNGLASSES EBAY

2 comments

  1. Prachtige outfit, ben verliefd op je schoenen!
    Liefs

    ReplyDelete
  2. Leuke outfit! Vette schoenen ook!

    ReplyDelete