AZTEC

Halloootjes! Dit is een outfit van een tijdje geleden. Gelukkig kan ik dit soort kleding nu ook aantrekken. Ik hou er totaal niet van om een dikke jas aan te trekken. Bestaan er zulke leren jasjes voor in de winter? Vorig jaar droeg ik mijn leren jasje over een dikke trui, de kou viel best mee. Aangezien ik meestal onder mijn kleding een body aan heb, zo komt er geen wind of kou naar binnen. Hopelijk loop ik na ongeveer een week weer op schema, ook al maak ik elke dag wel foto's.
-
Here's my outfit from a whil ago. I'm still trying to post all my old outfits, before I start with the new ones. I hope that we won't get a cold Winter. Because I want to wear my leather jacket. Last Winter I wore my jacket with a knitted sweater, but that was a warm winter with no snow. Well atleast not that much.

TOP H&M / JACKET H&M / PATNS H&M / SHOES UNKNOWN

No comments